2013-06-06 09:36:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Higgyen a saját erejében!

Napi horoszkóp június 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úszkálhat a boldogságban. Végre olyan társat tudhat maga mellett, akit igazán nagyra tart, akire felnézhet. Vigyázzon, azért ne tartsa feltétlenül többnek is saját magánál. Nehogy végül háttérbe szoruljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szüksége volna a megújulásra. Ha nem is feltétlenül az élete alapjain kellene változtatni, de legalább új barátokra szert tehetne. A munkahelyi változtatással azonban még jobb lenne várnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most a gyors döntéseknek van itt az ideje. Talán kissé felelőtlennek is tűnhet a külvilág szemében, de nem szabad ezzel törődnie. Hallgasson arra a bizonyos belső hangra!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még nem jött el a könnyed sikerek ideje. De ne aggódjon, hamarosan arra is sor kerül. Legalábbis látszólag. Mert a mostani keményen megalapozott munka hoz majd könnyű sikert.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha folyton csak önmagára koncentrál, azzal nagyon sok fontos dolog mellett elmegy. Pedig momentán volna valami fontosabb, mint a saját személye, vagy inkább szobra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Megfontoltan, biztosan halad a céljai felé. Talán túl gyorsnak is találja az eseményeket. Amire évekig hiába várt, most egyszerre mind a nyakába zúdul. De végül is ezt akarta.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Túl sokat vár el önmagától és a környezetétől is. Legyen megértőbb, és akkor elégedettebb is lehet mindkettővel. Ne csak a hiányt lássa meg, ha valami nem az elvárásai szerint történt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Élete több területén is pozitív változásra számíthat. Munkahelyén is kinevezésre számíthat, de meglehet, önt ez most nem tölti el feltétlen örömmel. A terhei megnövekednek, de a kompenzáció is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az utóbbi időben a magánélete háttérbe szorult a munkahelyi gondok, a karrierjével kapcsolatos teendők, tervek, harcok miatt. Néha próbálja meg tudatosan elengedni magát. Különben túlnő a feszültség.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hinnie kell a saját erejében. Az a bizonyos táltos paripa önnek is rendelkezésére áll. Csak parazsat kellene etetnie vele. És akkor ismét szárnyra kapna, új lendületet venne az élete.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sokat tevékenykedik a szabadban, és a friss levegő jó hatással is van a szervezetére. Lelkileg is jót tesz önnek, ha nem folyton a számítógép felett görnyed. Az idegeit felőrlik a gépek. A szellősusogás megnyugtatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Büszkének kellene lennie a társára. Talán nem minden kérdésben vannak egyazon véleményen, de a főbb dolgokban, az életük irányában mégiscsak megegyeznek. Ehhez képest részletkérdés, amin civakodnak.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: